2013年9月6日星期五

www.shoxskove.com nike shox norge xcd141

Baksiden av villmarken i havnen,nike shox dame, elva og de ​​fjerne fjellene, er tett folk bor i telt, og team av tungt bevæpnede japansk, fra tid til annen til de ulike overføringsflyktninger inspeksjoner av panikkslagne mennesker med geværkolber kastet til bakken, tilbake til teltet. I den nordlige delen av byen Yangjiang, honning, Nakdong River Kyst-og Liangshan, Nanshan og andre steder, skyting hørtes fra tid til annen, de som ønsker å forlate hjemlandet for å unnslippe stille koreanere ble feiende maskingevær slått inn, mange mennesker faller fra klippen i elva nedenfor, hele honning Yangjiang og Nakdong elv, flyter et stort antall mennesker lik, forferdelige.

I de mer fjerntliggende hvite fjell og fjellområde sør for Luling, så mange nivåer, på den ene siden for å hindre en Jiajun liten enhet rekognosering tropper penetrasjon, på den ene siden er det forbud å bli eskortert til den sørlige delen av den koreanske halvøya, folk stille flykte, hver og en sjekkpunkter før var fulle av lik begravet kort tid, men heldigvis har kommet inn i høstsesongen, eller absolutt ikke rettidig oppstå på grunn av håndtering av store pesten. Mamma, billige nike shox redd ! Den ene nær Nakdong River innvandrer bosetninger, klare høres skudd kommer fra nord, så en fem år gammel jente likene flyter i elva fra tid til annen, redd for å gjemme seg i morens armer.

På denne tiden neste kom et skrik fra publikum,nike shox, så hans mor nysgjerrig snudde hodet og så en flokk av folk bebodd elva, og snart to gjennomvåt mengden, blek ung mann, fraktet til mor og datter begge ligger ved siden av teltet, ikke bare presse brystet og magen, nødhjelp. Ung alder for å ta fatt på veien til ruin ! En middelaldrende onkel rister på hodet. Fattig barn, i hvert fall av de som blokkerte Sha Qiandao villig til å forlate sitt hjemland, cheap nike air max for å forlate hjemmet ? Men ikke adlyder kommandoen, som er en blindvei ah !

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论