2013年2月24日星期日

nike joggesko 2011 la deg blendende

Qisha! En legendarisk navn! Jeg tenkte ikke på en overraskende i Odyssey Shen Kang livet! I nike free run 3 inntrykk, er Qisha en mystisk og legendarisk einstøing, folk bare noensinne se ryggen. Han senere hvorfor la uten sidestykke i verden, men vi vet at han og utvilsomt å forlate nike hvorfor ikke nå forvirre ham det er ikke kjent?

"? Qisha sko på nett svake smiler:" god teknologi, du bare teknologi og bevissthet manifestert visning, er du en mester, fremtid, vil du nå et høyere nivå! "Den andre siden snakker ikke, skjult i intet. nike men fortsatte: "Men ingen tenkte på deg for Shen Kang folk desperat Shen Kang Jeg forstår at noen trangsynt psykopat rare temperament, krevende sine underordnede, den hensynsløse motstander, hvordan du si? ord, er Shen Kang ikke en Ming Herre, en slik person er ikke verdt det med! "

Qisha hadde ikke snakket, er det fordi han har ventet på en mulighet, er Shen Kang hva han også har en viss forståelse for andre, så han ikke vil tjene en nyttig rolle for alltid. Nevn en fiende! I hans syn, sa denne nike free at hensikten med disse ordene er å forvirre ham, for å påvirke hans spill.

http://www.nikefreerunseu.com/

没有评论:

发表评论