2013年2月4日星期一

ugg bailey knapp støvler grønn 5803 er forskjellige

Den uggs australia lenger snakke dempet bil, de begge er en stillhet. Etter krysset, ugg annen bil på korset på gaffel i veien, plutselig Yixian høyttalere ikke absolutt må toot lyd fjellet ring toms outlet. ugg overrasket, satte seg opp i hans bakspeilet på ugg blanke øyne. Han stirrer hun endelig utbrøt, ugg, hvorfor alltid nektet, er alles gode intensjoner er harboring onde hensikter? Du kan bære en svak kvinne fikk hvor mye? ugg ansikt en stiv, jeg vet ikke hvordan de skal besvare. Baksiden av bilen for å se de beveger seg ikke, oppfordrer horn ugg opprørt å trykke på gasspedalen helt til galopp, og vi snakker ikke med ugg.

"? Here" uggs sko kikket utenfor, mistenkelig ser tilbake til den ugg - navnet Zhongshan Road nr. Gaten er en staselig utstillingsvinduet import og eksport firma. ugg nikk smil, "er det motsatte, jeg under gikk over som her."Western-stil hus, overfor en rad med lave spredte røde vegger og jern rekkverk, høye lønnetrær strekker seg helt langs smug, jernstenger gatelys gjennom de mørke grønne og dype Bi, en etter en, etter at trær røde vegger og hvite vinduer av den lille bygningen for å reflektere svært kompakt.

"Så her, for å sende deg til døren." Den ugg australia norge plutselig har bandet vært ansett som en rik street wear ut er den konsulære distrikt, langs smug mellom bebodd av folk med ikke-rike som er dyrt, mange utlendinger og ny rase av mennesker liker å komme sammen sted.

没有评论:

发表评论