2013年1月31日星期四

hva er kjennetegn Nike Shox o'leven

. "Men nike norge ikke høre, han sa det er ikke sannheten kan ikke bare legge ned Casually forkastet kjærlighet er ikke kjærlighet, sa han det var bekymret vandrende heter Rover, blitt ledsaget av skrik er ikke kalt trist,http://www.nikefreerunsea.com/ noen å dele sorgen er ikke kalt lidelse,. noen å dele gleden over det kalles lykke, sa han det er ingen kjærlighet, vil du ikke bli plaget, men ikke har kjærlighet, du også aldri nike oppleve mindre enn sann lykke ".

"nike free run norge sa han var aldri en vil lett Zhanre på kjærlighet mellom ham en gang Zhanre på, og det er ingen vei tilbake, ufeilbarlig engasjement, det vil si deres liv hele veien kondensat tårer dårlig blå himmel også gå hånd i hånd gal må han sa han elsket deg, og har blitt en integrert del av livet hans, og umulig å legge det ned, og mindre sannsynlighet for å kaste ut. "

"nike free herre sa også at han ikke ønsker å kjempe seg gjennom liv og død, uvillig til å forbli upåvirket begjær feltet, han søker ikke grenseløs runde hollister, ingen fødsel og dødsfall, som ikke ønsker å hoppe ut av de tre verdener, forblir upåvirket Red Dust, han bare dette livet, og livet ditt Jeg, et par mennesker, bare etterlivet, men også du møter igjen møtte, kjenner og elsker ".

没有评论:

发表评论